Nudimo poslovne prostore za 1 € mjesečno. Prva tri mjeseca zakupa su 1 € mjesečno, a nakon toga po cjeniku Tržnice Karlovac d.o.o.. Slike poslovnih prostora možete vidjeti na slobodni prostori. Za sve dodatne upite slobodno nas kontakitrajte.


Uvedena je nadogradnja sustava parkiranja i od sada se može plaćati samo karticama na izlazima.

Nije više potrebno ići na samopslužnu blagajnu nego direktno dođete autom na jednu od izlaznih rampi i samo karticom dotaknete terminal i rampa se otvara za 3 sekunde nakon provedene transakcije.

Preporučamo svima koji koriste kartice da koriste ovu novu mogućnost plaćanja, kako bi smanili gužve na naplatnom uređaju i povećali protočnost prometa.

Cjenik parkiranja:

    - Jedan sat parkiranja :  0,80 €

    - Mjesečan pretplata :  35,00 €

    - Godišnja pretplata : 350,00 €

     ( 60 DANA GRATIS = UŠTEDA 70 € )

 


Za sva kupce Lin trgovine i DM-a osigurano je pola sata besplatnog parkiranja, ukoilko potroše minimalno 7,00 €.

Pola sata računa se od ulaska na parkiralište i ukoliko se prekorači vrijeme od pola sata od ulaska plaća se normalno.

Nakon završene kupovne treba se javiti s računom kod zaštitara u porti da vas upiše u sustav slobodnog prolaza.


Uveden je novi sustav naplate parkiranje tzv. TICKETLESS, odnosno bez kartica.

Prilikom ulaska na parkiralište potrebno je voziti sredinom voznog traka i doći skroz do rampe, kako bi kamera mogla pravilno očitati registarsku oznaku na vozilu.

Tržnica više neće raditi nedjeljom počevši od 01.04.2018. godine. Ova odluka odnosi se na unutarnji dio tržnice, skladišta, rashladne komore i vanjski zeleni dio tržnice.

Svi poslovni subjekti koji koji imaju izdvojene poslovne prostore sami odlučuju dali će raditi nedjeljom ovisno o njihovoj poslovnoj politici.

Na vanjskom dijelu zelene tržnice postavljeni su novi štandovi za prodaju voća i povrća. Želimo Vam ugodnu kupovinu na uređenoj zelenoj tržnici.

U četvrtak 26.07.2012. godine završila je obnova površine zelene tržnice. Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju i nadamo se da ste zadovoljini novim izgledom zelene tržnice, a kako su tekli radovi pogledajte u galeriji.

Potkategorije

Stranica 1 od 2